camping

Op 21 oktober 2014 is door de rechtbank voorlopige surseance van betaling verleend aan Ermerstrand. Daarbij is een bewindvoerder benoemd. Die bewindvoerder gaat samen met de directie van Ermerstrand op zoek naar een nieuwe eigenaar voor Ermerstrand. De verwachting is dat dat op korte termijn gaat lukken. Ermerstrand blijft gewoon geopend. Reeds gedane boekingen blijven gewoon geldig en nieuwe boekingen kunnen gewoon worden geplaatst. Indien u daarover vragen heeft kunt u contact opnemen met de medewerkers van Ermerstrand.

De contactgegevens van de bewindvoerder zijn als volgt:
Trip Advocaten & Notarissen
Mr J.J. Reiziger
Postbus 300 9400 AH Assen
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Op zoek naar een gezellige camping in Nederland?

Een van de mooiste camping in Nederland vind je op het Ermerstrand! Op een van de mooiste plekken in Drenthe vind je onze ruim opgezette recreatiepark met ca. 130 kampeerplaatsen.

Standaardplaatsen & Comfortplaatsen

De kampeerplaatsen zijn verdeeld over een aantal velden en je kunt kiezen tussen een standaardplaats of een comfortplaats. Voorzien van ruime sanitairgebouwen, een wasserette, en tegen een kleine vergoeding wifi-verbinding over de hele camping.

Veel activiteiten voor jong en oud

Op onze camping in Nederland is van alles te doen, er is een recreatieplas met een strand en een giga-glijbaan, een waterskibaan en een viseiland. De kinderen kunnen zich vermaken in onze speeltuin The Pirates of Erm en in het speelparadijs DOL-FIJN terwijl u een drankje drinkt op het terras op de boulevard.

Veel te doen in de omgeving

De leukste camping in Nederland is dus het Ermerstrand. En je vindt ons in Zuidoost Drenthe, de ideale uitvalsbasis voor Dierentuin Emmen, Plopsa Indoor Coevorden en de beroemde rust van Drenthe op de Hondsrug.

 
Home Camping Nederland