kinderen

Kom klimmen en klauteren bij binnenspeelparadijs Dol-Fijn

  • DOL-FIJN

  • Tarieven en openingstijden

  • Video

Bent u op zoek naar een plek waar uw kinderen zich de hele dag kunnen vermaken? Een speelparadijs voor alle leeftijden? Een ruimte waar u heerlijk kunt zitten terwijl u uw kinderen toch goed in de gaten kunt houden? Kom dan naar ons binnenspeelparadijs Dol-Fijn.

 

De overdekte speeltuin is geschikt voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Dol-Fijn heeft verschillende klim- en klautertoestellen en een grote glijbaan! Terwijl u geniet van het gelach en gejuich van uw spelende kinderen, kunt u plaats nemen op één van de zitjes van Dol-Fijn. Uiteraard kunt u daar een kop koffie drinken of iets te eten bestellen. En uw kinderen? Die zullen tussen het spelen door smullen van onze ranja en overheerlijke frietjes! Dol-Fijn is ook zeer geschikt voor kinderfeestjes.

Waarom Dol-Fijn met recht een speelparadijs genoemd mag worden?

Aparte hoek voor de allerkleinsten

ook voor de allerkliensten

Kleurrijke klim- en klautertoestellen

kleurrijk

Prachtige inrichting voor een leuke dag

DOL-FIJN7
Meer foto's zien? Klik dan hier..

Aparte hoek voor de allerkleinsten

Speciaal voor de allerkleinste kinderen van 1 tot 3 jaar heeft binnenspeelparadijs Dol-Fijn een softplay hoek. Hier heeft u bijzonder goed zicht op uw koters en weet u zeker dat zij niet ondersteboven worden gelopen door grotere kinderen.

Kleurrijke klim- en klautertoestellen

Het kleinere klim- en klautertoestel van Dol-Fijn is geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het toestel is gemaakt van zachte onderdelen en heeft een eigen ballenbak . Het grote klim- en klautertoestel van Dol-Fijn is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en heeft maar liefst drie verdiepingen en een grote glijbaan!

Prachtige inrichting

Dol-Fijn is ingericht en gedecoreerd als onderwaterwereld. Van de grond tot en met het plafond: alles is mooi gekleurd en staat in het teken van dit thema. Wij hebben bovendien veel aandacht besteed aan details en weten dan ook zeker dat uw kinderen hun oogjes zullen uitkijken.

 

Entree Dol-Fijn

De entree voor Dol-Fijn bedraagt €3,50 per kind. Ouders en begeleiders mogen gratis naar binnen. U kunt ook een strippenkaart kopen waarmee 11 keer gespeeld mag worden voor €35,-. De kaart is niet persoonsgebonden. Dol-Fijn kan ook afgehuurd worden voor groepen kinderen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden via het e-mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Het nuttigen van zelf meegebrachte drink en/of etenswaren is niet toegestaan.

Openingstijden DOL-FIJN

Openingstijden weten?
Al onze openingstijden staan overzichtelijk bij elkaar.

Tijdens vakanties en feestdagen zijn wij extra geopend met onze horeca en binnenspeelparadijs Dol-Fijn.

Dol-Fijn is gesloten bij erg mooi weer. Dit is wanneer er entree wordt geheven bij de ingang van het park of dit door de bedrijfsleiding is besloten. Tevens kan het voorkomen dat Dol-Fijn gesloten is door een besloten feest. Zie hiervoor het informatiebord bij de receptie, Dol-Fijn en de website.

 

Meer weten of reserveren?

Voor meer informatie en aanvragen voor beschikbaarheid, mogelijkheden ed kunt u contact opnemen met de afdeling Kinderpret: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bellen naar 0591-564014.

 

Alle aanbiedingen

Home Kinderpret Binnenspeelparadijs Dol-Fijn