Offerte of vragen?

Zakelijk & Partijen

De locatie in Drenthe voor uiteenlopende bijeenkomsten

Een uniek personeelsfeest in Drenthe

Een bedrijfsuitje organiseren waar collega's nog lang over zullen napraten? Een dag waarop jullie allemaal actief bezig kunnen zijn, maar ook heerlijk kunnen genieten van een borrel en een hapje? Schakel dan Ermerstrand in. 

Ongekende mogelijkheden

Onze mogelijkheden voor een personeelsfeest of bedrijfsuitje zijn bijzonder uitgebreid. Het team van Ermerstrand denkt graag met jullie mee over de invulling voor de dag en voor de avond. En mochten jullie nog langer willen blijven? Onze groepstenten en groepsaccommodaties bieden de mogelijkheid om ook nog eens te blijven slapen.

Wij denk graag mee over jullie feest of uitje, maar kunnen ook zeker de gehele organisatie uit handen nemen. Geef jullie wensen door en wij gaan aan de slag om er voor te zorgen dan het een groot succes wordt. Afhankelijk van de insteek kunnen jullie samen met de collega's aan de slag met teambuilding bij één van onze vele outdoor activiteiten om het feest vervolgens knallend af te sluiten. 

Arrangementen

In de middag lekker borrelen of genieten van een BBQ of buffet met een drankenarrangement. Bekijk hier wat wij aanbieden.

 

Meer informatie of een offerte op maat?

We regelen het graag voorje

Neem contact op

Wat bezoekers over ons zeggen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.