0591 - 56 40 14

Beachsoccer Ermerstrand

10 juni 2017 10:00 - 11 juni 2017 17:00

Het grootste Beachsoccer toernooi van Nederland!

Beachsoccer Ermerstrand

Schrijf je nu met jouw team in voor Beachsoccer Ermerstrand. Het grootste beachsoccer toernooi van Nederland. Zaterdag 10 en zondag 11 zullen er op meerdere velden de hele dag wedstrijden worden gespeeld op het mooie strand van Ermerstrand.

Dus schrijf je in met je collega's, familie, voetbalteam of gewoon met een club vrienden en ga voor die beker!
Wil je graag meedoen, maar heb je eigenlijk geen idee hoe beachsoccer gespeeld wordt? Download dan nu onze uitleg.


Naderhand gezelligheid in de Feesttent.

Zaterdag 10 juni is na het toernooi van 21.00u tot 01.00u de feesttent geopend naast het beachsoccer terrein. Een absoluut gezellige feesttent met meerdere Nederlandse pareltjes van artiesten. Toegankelijk voor iedereen en de Ticketverkoop begint snel.


Overnachten op Ermerstrand.

Uiteraard is het mogelijk om te blijven slapen met je team en toeschouwers. Of het nou is in een van onze groepsaccommodaties, onze chalets, groepstenten, of voordelig op de camping

Aanbieding: overnachten op onze camping voor €10,00 per persoon per nacht.


Koop nu hieronder je deelnameticket.

Tickets worden verzorgd door Eventics - Ticket Solutions. Selecteer hieronder of het om een deelname voor een vrouwen of mannenteam betreft. Deelnametickets zullen gelijk worden verstuurd naar het door jou ingevoerde mailadres. Mail niet ontvangen? Kijk dan even goed in de spambox. 

Na het inschrijven ontvang je binnen 5 werkdagen een mail om de verdere invulling, zoals jullie teamnaam af te handelen.

 

 

Terug