Trouwen aan het water.

Heeft u altijd al gedroomd van een bruiloft op het strand? Een prachtige dag waarop u en uw aanstaande elkaar het jawoord geven aan het water? Dan zijn de trouwlocaties bij Ermerstrand de ideale locatie!

Ermerstrand ligt in een natuur- en recreatiegebied aan de rand van Erm, een klein dorp bij Emmen. Alle faciliteiten zijn rond onze recreatieplas gebouwd en u heeft overal uitzicht op het water. Zowel de omgeving als het park zijn bosrijk, sfeervol en u heeft er alle privacy die u zich maar kunt wensen.  De trouwlocaties van Ermerstrand zijn zonder twijfel prachtig te noemen.

Verschillende trouwlocaties.

Uw bruiloft moet een dag worden waarop alles klopt. En dat de trouwlocatie daarbij een grote rol speelt, weten wij als geen ander. Daarom heeft u op Ermerstrand de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende trouwlocaties voor de dag uit uw leven. Kiest u voor onze pier in het water, op de vlonder bij de blokhut, of toch voor de Beachclub of Ridderzaal aan het strand. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, onze officiële trouwlocaties zijn altijd goed verzorgd en maken de dag onvergetelijk! Dus waarom afreizen naar een ver oord terwijl u hét moment van uw bruiloft ook bij ons op een droomplek kunt beleven?

 

Wij maken graag een op maat gemaakte offerte.