0591 - 56 40 14

Onze trouwlocaties. 

Meerder mogelijkheden tot uw beschikking. Onze Beachclub bijvoorbeeld kent vele mogelijkheden. Gezellige, rustige zitjes en een podium met dansvloer. Maar ook een een relaxte bar en grote beschutte veranda. Deze modern ingerichte zaal met genoeg dansruimte zullen uw avond helemaal maken.

Toch iets traditionelers in gedachten? Ga dan eens kijken in de Ridderzaal. Deze grote feestzaal heeft een inrichting die u nergens anders zult vinden. De feestzaal is uitermate geschikt voor bruiloften, thema- en personeelsfeesten tot maximaal 350 personen. Met ruimte tot maar liefst 350 mensen zullen jullie niet meer hoeven na te denken over wie je uitnodigt.

​Voor een kleine intiem feest is de Kleine Jan het meest geschikt. Deze gezellige locatie ingericht in bruin caféstijl beschikt over een scheidingswand zodat er een zaal gecreëerd kan worden tot 50 of 100 mensen. Een ruime veranda en een prachtig uitzicht over het strand en het meer maken de locatie helemaal af.

De Blokhut is een locatie aan de andere kant van het park. Zeer sfeervol en warm in scandinavische stijl ingericht maakt deze locatie bijzonder en uniek. Een grote veranda zowel aan de achter- en waterkant geven u mooi zicht op het meer en de waterskibaan.

Genoeg keus.

Dus geeft een bescheiden feestje, wilt u honderden mensen uitnodigen. Houd u van klassiek, modern of sfeervol en warm, bij Ermerstrand is er altijd wat te vinden.

bijzonder bestaat niet.

Hoe speciaal, opvallend of ongebruikelijk uw wensen voor de bruiloft of locatie ook zijn, Ermerstrand probeert ze altijd voor u te vervullen.  Té bijzonder bestaat wat ons betreft niet. Ons team zet zich voor de volle honderd procent voor u in!

Met de teksten, foto’s en video van de trouwlocaties proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven van trouwen op Ermerstrand. Hopelijk hebben wij uw enthousiasme gewekt. Uiteraard bent u van harte welkom om langs te komen. Wij zijn er van overtuigd dat u zult genieten van de omgeving en de sfeer.  Wilt u een afspraak maken of meer informatie ontvangen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Graag tot snel op Ermerstrand!