Waterskibaan Ermerstrand.

Voor beginners en gevorderden.

Heb je altijd al eens willen waterskiën, of wakeboarden? Dan ontvangen de instructeurs van Ermerstrand jou graag aan de waterskibaan! Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs zullen we jou stap voor stap leren hoe jij het rondje aan de baan gaat voltooien. Dan zal je misschien denken: rondje? Dat klopt, bij ons word jij niet voort getrokken door een boot, maar door een kabel met 4 bochten, die 8 sportievelingen tegelijk voort kan trekken! Over materiaal hoef jij je geen zorgen te maken. Ski’s en een zwemvest krijg je van ons, en de rest kan je in onze waterskishop huren! Zwemdiploma A+B is verplicht.

Ben jij al gevorderd?

Kun jij al waterskiën of wakeboarden, en zoek jij nog meer uitdaging? Ook dan ben je bij Ermerstrand aan het juiste adres. Met uitdagende obstakels zoals de splinternieuwe ‘kicker’, een schans die jou de lucht in schiet, en de multifunctionele funbox, kun jij al je energie kwijt!

Soms is afwisseling leuk.

Heb jij even genoeg van het waterskiën of wakeboarden? Pak dan gerust één van de andere materialen zoals een kneeboard, een mono ski of een wakeskate.