Waterskien, leuk om te doen, leuk om naar te kijken. Voor jong en oud!

Wil jij waterskien?

Als je van waterskien houdt, kom dan naar het Ermerstrand! Op ons park vind je een kabelwaterskibaan, waar zowel beginners als gevorderden zich kunnen vermaken met waterskien.

Zowel voor beginners als gevorderden
Is het de eerste keer? Onze instructeurs helpen je op weg! Voor gevorderden zijn er mogelijkheden zoals monoskien, schansspringen, wakeboarden en zelfs blootvoetsskien. Bij onze waterskibaan is ook een shop waar je spullen als wakeboards, waterski's, wetsuits en overige sportartikelen kunt huren of kopen.

Skihut voor een hapje en drankje
Voor degenen die de ski's niet zelf onder willen binden, op ons terras van onze Skihut aan het water kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kijken naar degenen die wel aan het waterskien zijn. Moe van het waterskien? Geniet met uw vrienden of familie van een snack, een drankje of een heerlijke maaltijd op ons terras van de Blokhut of de Skihut en geniet nog even na, met uitzicht over het water.

Maak er een waterski vakantie van
Is één dag niet genoeg? Neem je tent mee en blijf een nachtje slapen op onze camping, of overnacht in één van onze chalets, dan kan je de volgende morgen de ski's zo weer onder binden!

Dus, zoekt u een plek om te waterskien in Nederland? Kom naar recreatiepark Ermerstrand! Het Ermerstrand vind je in Zuidoost Drenthe, in de omgeving van Coevorden/Emmen.

Klik hier voor meer informatie over waterskien op het Ermerstrand.

 

 

Alle aanbiedingen

Home Waterskiën