Offerte of vragen?

Van harte welkom

Op steenworp afstand van Emmen, aan de rand van het pittoreske dorpje Erm verschuilt de verborgen parel van Drenthe, het Ermerstrand. Even helemaal terugtrekken uit de dagelijkse sleur en vertoeven in een oase van rust, natuur en gastvrijheid of de handen uit de mouwen steken tijdens één van de vele Outdoor activiteiten? Het gastvrije team van Ermerstrand heet u van harte welkom.   

Partijen & Zakelijk

Haal meer uit uw netwerk en verruil uw kantoor of bedrijfspand eens voor een inspirerende en uitdagende omgeving. Ermerstrand biedt u alle mogelijke faciliteiten om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Overnachtingen

Van ‘back to basic’ tot ‘god in Frankrijk’. Compleet ontspannen of afgepeigerd, Ermerstrand biedt de nachtrust die u verdiend op onze camping in onze chalets of groepsaccommodaties. Slaap lekker!

Trouwen

Een sprookjeshuwelijk op een droomlocatie. Het jawoord geven op de mooiste dag van je leven verdient een ambiance om nooit te vergeten.

Eten & Drinken

Even helemaal terugtrekken met een goed boek en genieten van het laatste zonnetje? Hapje en een drankje erbij? Wij verwelkomen u graag bij één van onze sfeervolle horeca accommodaties!

Activiteiten

Teamspeler, solist of gezelligheidsdier? Verliezen is geen optie! Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden om zoveel mogelijk uit uw verblijf te halen.

Evenementen

Voor je het weet is het zover! Ermerstrand Beachvolleybal 2019!

Waterskibaan

Niet bang voor een nat pak en opzoek naar de juiste dosis adrenaline? Dan is waterskiën of wakeboarden iets voor jou! Voor de “thrillseekers” onder ons staan de instructeurs klaar om je de fijne kneepjes van het vak te leren

Wat bezoekers over ons zeggen

The place to be

"Geweldige locatie. Vriendelijk personeel. Lekker in het zonnetje genieten."

Sandra Kemp, Schoonebeek
Ge-wel-dig

"We hebben erg gelachen, leuk spel voor weinig geld. Begeleider Vincent was erg sympathiek."

Gijs Jager, Beilen
Paintball met pubers: aanrader.

"Paintball met pubers: aanrader. Zeer vriendelijk personeel"

Tineke van Asselt, Facebook