Offerte of vragen?

Robinson Survival Mix

Toegegeven; het is niet een uniek spel, want het is een afgeleide van de populaire tv-serie Expeditie Robinson.

Kortom; spanning, sport, spel, tactiek en plezier alom. Wie bekend is met deze serie weet ongetwijfeld wat men kan verwachten… of juist niet…

Tijdens deze dag moet men overleven en de strijd aangaan met de andere bewoners. Ontberingen trotseren, afzien en omgaan met emoties. Kortom; een dag vol actie, uitdagingen. Verrassingen en nieuwe inzichten. Inclusief de bekende eilandraad.

Beach Olympics

Beleef alvast een voorproefje van de Olympische Spelen met Lef. Olympische spelen op het strand. Met een echte openingsceremonie, de vlaggenparade, het ontsteken van het vuur en de start..... De Beach Olympics heeft alles in huis voor een onvergetelijke dag.

World Greatest

Elk team probeert diverse wereldspelen te winnen. Van de Schotse Highland Games, naar het handboogschieten van Nottingham Forrest en vervolgens het potje voetbal waarbij op miraculeuze wijze Nederland verovert word. Belgie wordt ingenomen door het winnen van een kromme, vreemde en crazy estafette. En er zit meer in. Laat u verrassen.

Wij bieden bovenstaande arrangementen aan in de volgende combinaties:

  • Snackmenu: patat met mayonaise, curry of ketchup en keuze uit kroket, frikandel, kaassoufflé of hamburger en een blikje drinken.
  • 12-uurtje The Loft: Tomatensoep, rustieke bol met ham of kaas, een rustieke bol met Bourgondiër kroket en koffie, thee, melk en jus d'orange.
  • BBQ Harbour
  • BBQ Del Mar

Team Robinson - Coaching  & training programma

Groepen hebben tal van behoeften. Met name die aan zekerheid en steun. De natuurlijke behoefte om zich bij mensen aan te sluiten is vrijwel net zo sterk als eten en drinken. Groepslidmaatschap is dan ook belangrijk voor het welbevinden! Buiten je comfortzone met een gevarieerde groep overleven in spel en competitie, volgens zelfbedachte regels over uitvoering en omgang, doet iets met het denken, voelen en handelen. Verdere uitleg is maatwerk via intake en gesprek.

Teamspirit Games

Voor de sportievelingen hebben wij ook uitdagende programma's. Naast de uitdagingen, maken ook verschillende ludieke teamsporten onderdeel uit van dit programma. Ook bij deze onderdelen is teambuilding essentieel om tot een goed resultaat te komen. De onderdelen zijn uiteenlopend en graag spreken we dit op maat met u af.

 

De speelduur is gemiddeld per programma ca 3,5 tot 4 uur. De minimale deelname is 15 personen, maar is mogelijk tot wel 1000 personen!

Gezien de lengte van de programma's hebben we gemeend daar een culinaire invulling aan toe te voegen. Vanzelfsprekend vooraf, tussendoor of ter afsluiting, waarbij een variant hierbij altijd bespreekbaar is.