Offerte of vragen?

Overnachten

Ruime overnachtingsmogelijkheden in Emmen voor elke type gelegenheid

Kamperen inclusief keuken in onze Safari tenten

De safaritenten zijn compleet ingericht zodat uw maar weinig hoeft mee te nemen, maar toch kunt genieten van een kampeervakantie. 

In de tenten zijn 3 stapelbedden een keuken en een eethoek aanwezig.  De keuken en eethoek zijn voorzien van een eettafel met zes stoelen, volledige inventaris plus koffiezetapparaat en een koelkast. Op de veranda staat een comfortabele loungeset waar u heerlijk van het weer kan genieten. 

Groepskamperen met activiteiten

Verveling tijdens het groepskamperen is er niet bij, er is bij ons altijd genoeg te doen. Wat dacht je van paintballen? Of waterskiën? Of een van onze vele andere indoor én outdoor activiteiten! Ook organiseren bij gezellige barbecue avonden op het eigen veld.

Schoolreisjes met de hele klas

Ermerstrand verzorgt ook complete schoolkampen voor een scherpe prijs. Al vanaf €10,00 p.p.p.n. kan een kind drie dagen op schoolkamp. Dit bedrag is exclusief de kosten voor eten, drinken, activiteiten en enkele bijkomende kosten.

Wat wilt u nog meer

Misschien een totale verzorging van ontbijt, lunch en avondeten? Ook dat kan geregeld worden. Uiteraard is een tussenvorm ook mogelijk. Wilt u ook nog iets actiefs ondernemen? Ook dat kan en wel op ons eigen park zodat u niet meer in de auto hoeft te stappen. Zie voor de mogelijkheden de onderwerpen Waterski en Outdoor Centre op onze site.

Dus wil je groepskamperen in Drenthe op het leukste recreatiepark van Nederland? Kom naar Ermerstrand! Wij hebben regelmatig interessante combinatieaanbiedingen met daarbij diverse activiteiten.

Inchecken en uitchecken

Op de dag van aankomst, kunt u inchecken vanaf 16.00 uur. Op de dag van vertrek dient u vóór 10.00 uur 's ochtends uit te checken.

 

Liever telefonisch contact? Bel dan 0591 - 56 40 14

Wat bezoekers over ons zeggen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.