0591 - 56 40 14

Groepskamperen Safari

Kamperen inclusief keuken in onze Safari tenten.

De safaritenten zijn compleet ingericht zodat uw maar weinig hoeft mee te nemen, maar toch kunt genieten van een kampeervakantie. 

In de tenten zijn 3 stapelbedden een keuken en een eethoek aanwezig.  De keuken en eethoek zijn voorzien van een eettafel met zes stoelen, volledige inventaris plus koffiezetapparaat en een koelkast. Op de veranda staat een comfortabele loungeset waar u heerlijk van het weer kan genieten. 

Groepskamperen met activiteiten.

Verveling tijdens het groepskamperen is er niet bij, er is bij ons altijd genoeg te doen. Wat dacht je van paintballen? Of waterskiën? Of een van onze vele andere indoor én outdoor activiteiten! Ook organiseren bij gezellige barbecue avonden op het eigen veld.

Schoolreisjes met de hele klas.

Ermerstrand verzorgt ook complete schoolkampen voor een scherpe prijs. Al vanaf €10,00 p.p.p.n. kan een kind drie dagen op schoolkamp. Dit bedrag is exclusief de kosten voor eten, drinken, activiteiten en enkele bijkomende campingskosten (zie tarieven camping). 
 

Wat wilt u nog meer.

Misschien een totale verzorging van ontbijt, lunch en avondeten? Ook dat kan geregeld worden. Uiteraard is een tussenvorm ook mogelijk. Wilt u ook nog iets actiefs ondernemen? Ook dat kan en wel op ons eigen park zodat u niet meer in de auto hoeft te stappen. Zie voor de mogelijkheden de onderwerpen Waterski en Outdoor Centre op onze site.

Dus wil je groepskamperen in Drenthe op het leukste recreatiepark van Nederland? Kom naar Ermerstrand! Wij hebben regelmatig interessante combinatieaanbiedingen met daarbij diverse activiteiten.

Toch liever een vast dak boven uw hoofd?

U kunt ook met uw groep terecht in een van onze unieke groepaccommodaties!

Inchecken en uitchecken.

Je kan terecht in onze groepstenten op de dag van aankomst vanaf 16.00u. Op de dag van vertrek moeten jullie om 10.00u uitchecken bij de receptie. 

Tarieven Safari tenten.

Niet alle telefoons ondersteunen het tonen van onze prijzen op de juiste manier. Kantel je telefoon als het niet volledig wordt weergegeven, of bekijk het op de computer.

 Weekend/Midweek
6 personen
Week
6 personen
Laagseizoen (april, mei, september)€ 150,00€ 250,00
Hoogseizoen (juni, juli, augustus)€ 250,00€ 350,00

 

Bijkomende kosten.

Alle verplichte en optionele bijkomende kosten hebben wij handig op één pagina gezet. Klik hier om ze te bekijken.

Bekijk alle foto`s

Reservering aanvragen
Liever telefonisch contact? Bel dan 0591 - 56 40 14