0591 - 56 40 14

Outback / Tertio

Tertio en Outback chalets.

Heeft u zin om samen met uw gezin of vrienden een paar dagen weg te gaan? Er even helemaal tussenuit te zijn in een net wat luxer chalet dan normaal? En precies te doen waar iedereen zin in heeft?

Kies dan voor een chalet op Outback of Tertio  van Ermerstrand. De huisjes met twee slaapkamers zijn geschikt voor vier of zes  personen en zijn sfeervol ingericht. Met een eigen keuken, woonkamer en badkamer heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

De chalets.

Alles is aanwezig voor een leuke vakantie. Onze allernieuwste Tertio chalets zijn ruim opgezet en voorzien van alle gemakken en comfort. Zo zijn er drie slaapkamers, waarvan eentje met een tweepersoonsbed. Privacy heeft u doormiddel van uw eigen beschut terras. Ook geschikt voor langere huurperiodes.

Vermaak voor jong en oud.

Hoewel de oase chalets op het rustige gedeelte van ons park gelegen zijn, is er op Ermerstrand altijd wat te doen. Zo hebben wij in de zomermaanden een eigen animatieteam en worden er regelmatig dansavonden gehouden. Uw kinderen zullen genieten van ons binnenspeelparadijs Dol-Fijn en de buitenspeeltuin The Pirates of Erm.

Outdoorcentrum.

Ermerstrand staat bekend om het mooie en grote outdoorcentrum dat zich op het park bevindt. Onze mogelijkheden zijn uitgebreid: van waterskiën en karpervissen, tot lasergamen en onze bushtrail. Wij zijn er van overtuigd dat u zich geen moment verveelt.

Gezellige horeca verspreid over het park.

Of u nu een lekker hapje wilt eten, een drankje wilt doen op het terras of wilt swingen in een hippe club: Op Ermerstrand kan het allemaal. We hebben een eigen Skihut, Blokhut, Beachbar, Beachclub en Ridderzaal. Alle ruimtes zijn bijzonder sfeervol ingericht en het is er altijd gezellig.


Bijkomende kosten.

Alle verplichte en optionele bijkomende kosten hebben wij handig op één pagina gezet. Klik hier om ze te bekijken.

Neem een kijkje.

Eigen terras
Ruim opgezet
Grote slaapkamers

Bekijk alle foto`s

Wij maken graag een op maat gemaakte offerte.