0591 - 56 40 14

Overnachten Vischalet

Ons unieke vischalet.

Vier de visvakantie van jedromen op Ermerstrand. Wil je samen met vrienden op visvakantie in Nederland? Zoek je een plek waar het niet alleen rustig is, maar waar jeook verzekerd bent van een goede vangst? Dan is het viseiland van Ermerstrand dé plek voor jou.

Overnachten op het viseiland.

Op het eiland staat een heus vischalet. De inrichting van het huisje is zonder meer stoer te noemen en staat geheel in het teken van uw favoriete bezigheid: vissen! Wij zijn er van overtuigd dat je bij ons een onvergetelijke visvakantie beleeft.

Verschillende visstekken.

Ermerstrand heeft tien verschillende visstekken; zes op het eiland en twee aan de waterkant. Het vischalet waar je verblijft, ligt op slechts enkele meters afstand van één van de stekken.

Van alle gemakken voorzien.

Onze Vischalet is geschikt voor vier personen en van alle gemakken voorzien. Met twee slaapkamers, een badkamer, keuken en woonkamer heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Mocht u liever gaan kamperen op ons viseiland, dan is ook dat mogelijk.

Uitgediepte recreatieplas.

De recreatieplas van Ermerstrand is gedeeltelijk uitgediept. Hierdoor is het leefklimaat van de vissen flink verbeterd en zijn ze groter en gezonder dan ooit. Wij zijn erg benieuwd of u ons record breekt en een vis vangt van meer dan 25 kilo.Ermerstrand is dé plek om rustig te vissen. Omdat onze visstekken ver uit elkaar liggen, heeft u geen last van andere vissers.

Visvergunning verkrijgbaar.

Vissen op Ermerstrand is alleen toegestaan met een vergunning. Voor witvis kunt u een gratis vergunning krijgen bij de receptie, voor karpervissen vragen wij een vergoeding. Ook nachtvissen is toegestaan op Ermerstrand.

Vele soorten zoetwatervissen.

Van voorn en brasem, tot snoek en snoekbaars: in de recreatieplas van Ermerstrand zwemmen veel vissen. Voor karpervissers is ons water echter een paradijs! Er zwemmen exemplaren van een kilo of 12 tot ruim 32. Ons visseizoen loopt van half maart tot begin november, zo houden wij het vispeil in stand.


Bijkomende kosten.

Alle verplichte en optionele bijkomende kosten hebben wij handig op één pagina gezet. Klik hier om ze te bekijken.

 

Karper gevangen op het Ermerstrand
Nog een karper gevangen op het Ermerstrand
Karper vissen op het Ermerstrand

Bekijk alle foto`s

Wij maken graag een op maat gemaakte offerte.