0591 - 56 40 14

Beachclub

Beachclub.

Onze Beachclub is de ideale plek voor al onze gasten om eens lekker te ontspannen. Terwijl de kinderen spelen op het strand of in ons binnenspeelparadijs Dol-Fijn genieten de ouders van een hapje en een drankje. Bij minder weer lekker binnen in onze gezellige loungehoeken en bij lekker weer op het strand.

De Beachclub is ook een ideale feestlocatie. Gezellig, ruim en met een podium. Wilt u genieten van een avond waarop alles is geregeld zodat u zich volledig op uw feest kunt richten? Dan is de Beachclub van Ermerstrand voor u de aangewezen plek.

Voor alle feesten.

De Beachclub kent vele mogelijkheden. Gezellige, rustige zitjes en een podium met dansvloer. Maar ook een relaxte bar en beschutte veranda.

Lekker buiten.

De Beachclub ligt aan het strand en heeft een fantastisch uitzicht over het meer. De veranda maakt het mogelijk om al snel naar buiten te gaan en is heerlijk beschut.

Ideaal met kinderen.

Direct naast de Beachclub ligt het binnenspeelparadijs Dol-Fijn. Als de kinderen spelen dan kunnen de ouders genieten.... Ook bij besloten feesten waar veel kinderen bij zijn kunt u er voor kiezen om Dol-Fijn te gebruiken.

Arrangementen op maat.

Het team van Ermerstrand denkt graag mee over de invulling van uw feest. Maar we kunnen u ook de gehele organisatie uit handen nemen. Wilt u bijvoorbeeld een themafeest houden? Uitgebreid eten met uw gasten? Of een avondvullend programma met verschillende activiteiten? U hoeft uw wensen maar door te geven en wij gaan voor u aan de slag!

 

Wij maken graag een op maat gemaakte offerte.