0591 - 56 40 14

Blokhut

De Blokhut, uw ideale feestlocatie.

Op zoek naar een bijzondere feestlocatie? Een ruimte die sfeervol en warm is ingericht? Wilt u genieten van een avond waarop alles is geregeld zodat u zich volledig op uw feest kunt richten? Dan is de Blokhut van Ermerstrand voor u de aangewezen plek. De locatie is geschikt voor feesten van 30 tot 100 personen. Deze prachtige feestlocatie is gelegen aan het water en heeft uitzicht op onze waterskibaan.

Warme inrichting.

Met een prachtige bar, gezellige zitjes en natuurlijk veel hout is de inrichting van onze Blokhut zonder twijfel warm en sfeervol te noemen. De ruimte kan naar uw wensen en het aantal gasten worden ingedeeld.

Sfeervol terras.

Rondom de Blokhut ligt een prachtig zonneterras. Om het vakantiegevoel compleet te maken kleden wij het terras in de zomermaanden aan met palmbomen en tropische planten. Uiteraard zijn er parasols aanwezig als u liever in de schaduw zit. De Blokhut heeft een uitgebreide drankenkaart met de allerlekkerste cocktails.

Elke seizoen onder de veranda.

Op de overdekte veranda van de Blokhut kunt u niet alleen heerlijk zitten, maar ook eten. Wij verzorgen daar graag een barbecue voor u en uw gasten. Op het terras is ook een loungegedeelte aanwezig waar u heerlijk kunt bijkomen van het feest. In de zomermaanden kan het terras van de Blokhut uitgebreid worden, zodat u nog meer gasten kunt ontvangen. Uiteraard kleden wij het terras dan geheel in stijl aan.

Een 360º kijkje in de Blokhut.

Sleep met de muis elke kant op om een compleet, 360º beeld te krijgen.

Arrangementen op maat.

Het team van Ermerstrand denkt graag mee over de invulling van uw feest. Maar we kunnen u ook de gehele organisatie uit handen nemen. Wilt u bijvoorbeeld een themafeest houden? Uitgebreid eten met uw gasten? Of een avondvullend programma met verschillende activiteiten? U hoeft uw wensen maar door te geven en wij gaan voor u aan de slag!

 

Meer informatie over de blokhut of wilt u graag even kijken? Neem contact op via het contactformulier

Wij maken graag een op maat gemaakte offerte.