0591 - 56 40 14

Kleine Jan

 

Gezellig ongedwongen.

Kleine Jan is ideaal voor een ontspannen ontmoeting. Of het nu een familiedag, zakelijk uitje of receptie is, het is sowieso een geslaagd samenzijn. Deze gezellige locatie ingericht in bruin caféstijl beschikt over een scheidingswand zodat er een zaal gecreëerd kan worden tot 50 of 100 mensen. Een ruime veranda en een prachtig uitzicht over het strand en het meer maken de locatie helemaal af.

Ideaal tijdens familiefeesten.

Zijn er kleine kinderen in uw groep, dan is Kleine Jan ideaal. Ons café ligt direct aan het strand en bij de indoor speeltuin Dol-Fijn en de buitenspeeltuin Pirates-of-Erm. En als de kids zich vermaken, hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Arrangementen op maat.

Kleine Jan is een ideale plek voor een gezellige ontmoeting of als uitvalsbasis voor een groepsactiviteit. Naar uw wens organiseren we een voortreffelijk arrangement op maat, van een borrelgarnituur tot een compleet verzorgde indoor BBQ.

Het team van Ermerstrand denkt graag mee om een gezellige dag met activiteiten, eten en drinken te organiseren. U hoeft uw wensen maar door te geven en wij gaan voor u aan de slag!

Een 360º kijkje in de Kleine Jan.

Sleep met de muis elke kant op om een compleet, 360º beeld te krijgen.

 

Wij maken graag een op maat gemaakte offerte.