0591 - 56 40 14

Ridderzaal

Beleef een bijzonder feest in onze Ridderzaal.

Wilt u een feest geven dat u en uw gasten nooit meer vergeten? Bent u op zoek naar een locatie die anders is dan alle anderen? Gaat u voor een grootse aanpak en wilt u honderden mensen uitnodigen?

Kies dan voor onze Ridderzaal. Deze feestlocatie heeft een inrichting die u nergens anders zult vinden. De feestzaal is uitermate geschikt voor bruiloften, thema- en personeelsfeesten tot maximaal 350 personen.

Unieke sfeer.

De Ridderzaal is de nieuwste aanwinst van Ermerstrand. De locatie is sfeervol ingericht met kroonluchters en kaarsen, maar er hangen ook harnassen en zwaarden. Uniek is het woord dat precies bij onze Ridderzaal past. Om een goede indruk te krijgen, is langskomen een must!

Volop ruimte.

Met ruimte voor maar liefst 350 gasten, is de Ridderzaal de grootste feestlocatie van Ermerstrand. Wij kunnen de zaal inrichten met zit- en loungedeeltes, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor statafels. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze precies bij de inrichting van de locatie passen.

Arrangementen op maat

De Ridderzaal is een ideale plek voor themafeesten of een avondvullend programma met verschillende activiteiten. Het team van Ermerstrand denkt graag mee over de invulling van uw feest, maar we kunnen u ook de gehele organisatie uit handen nemen. U hoeft uw wensen maar door te geven en wij gaan voor u aan de slag!

Bekijk hier de Ridderzaal in een virtuele rondleiding.

Rondleiding of reserveren.

Wil jede Ridderzaal van binnen bekijken? Wij geven u graag een rondleiding. Je kunt een afspraak met ons maken via de blauwe button aan de rechterkant.

 

Wij maken graag een op maat gemaakte offerte.