0591 - 56 40 14

Skihut

De Skihut

Bent u toe aan een dagje ‘strandgevoel’, maar heeft u geen zin om uren in de auto te zitten? Wilt u heerlijk ontspannen op een zonovergoten terras zitten terwijl u geniet van een hapje en drankje? Dan zien we u graag bij de Skihut van Ermerstrand. Ons prachtige terras heeft diverse zitjes en lounge gedeeltes en ligt direct aan het water. U heeft niet alleen uitzicht op onze recreatieplas, maar ook op de waterskibaan. U zult uw ogen uitkijken!

Gezellig terras.

Het  terras van de Skihut is in de zomermaanden een drukbezochte plek. Wie op zoek is naar gezelligheid, zal zich hier dan ook zeker vermaken. Heerlijk een middag aan het water genieten van uw drankje.

Spectaculair uitzicht.

De Skihut van Ermerstrand ligt direct naast de waterskibaan. Daar zijn dagelijks spectaculaire waterski- en wakeboardshows te zien. Soms worden stunts zelfs zo dichtbij uitgevoerd, dat u de waterdruppels voelt.

Lekker eten.

De Skihut heeft een uitgebreide menukaart. Van borrelhapjes en snacks, tot versgebakken en rijk belegde broodjes. Daarnaast kunt u ook aan het water dineren terwijl u geniet van de zonsondergang. Een aanrader!

Openingstijden.

Al onze openingstijden staan overzichtelijk bij elkaar. Tijdens feestdagen en vakantie zijn wij ook nog eens extra vaak geopend. Meer informatie? Klik dan hier.