0591 - 56 40 14

Beachvolleybal Ermerstrand

the darkraver transparatn.pngThe Darkraver
geboren op 12 september 1967 en bij de Haagse burgerlijke stand beter bekend als Stefan André Sweet, kan gezien worden als één van de meest mystieke, meest legendarische en meest onderhoudende artiesten in de huidige scene. Een rasartiest die zichzelf vooral niet al te serieus neemt en één overduidelijke missie heeft: om elk optreden zo te brengen dat het voor het aanwezige publiek een onvergetelijke ervaring wordt.

Naadloze mixtechniek, met altijd dé perfecte platenkeus. Deze combinatie van entertainment en skills heeft bewezen een enorm succes te zijn en maakt The Darkraver met afstand tot de meest geboekte DJ in de scene.


mental theo transparatn.pngMental Theo.
Sinds 1990 al actief, maar nog steeds één van de grootste namen in het land. Met zo'n 156 optredens per jaar is Mental Theo zeker niet iemand die er klaar mee is.

Over de gehele wereld heeft hij gestaan zoals de grootste festivals: Fantazia, Thunderdome, Mystery Land, Overdose, Decibel en nog veel meer. 21 Juli is hij erbij met Beachvolleybal 2017! Samen met de Buurman en Buurman show gaan jullie helemaal stuk zodra het feest losbarst.

 

 


Check nog even de aftermovie van 2016.

 

De officiële Beachvolleybal 2016 aftermovie!

Geplaatst door Ermerstrand Beachvolleybal op dinsdag 2 augustus 2016

Koop nu hieronder jouw tickets.

Ticketverkoop loopt via Eventics Online Ticket Solution. De tickets worden gelijk verstuurd naar het opgegeven email-adres. Check ook goed je spambox voor inkomende mail van Eventics. Tickets kunnen worden gescand vanaf een mobiele telefoon mits deze goed helder staat ingesteld en niet is beschadigd.

 

 

Bekijk alle foto`s