Offerte of vragen?

Zakelijk & Partijen

De locatie in Drenthe voor uiteenlopende bijeenkomsten

Jullie vergadering of training op Ermerstrand

Op zoek naar een vergader of trainingslocatie die anders is dan anders? Op Ermerstrand bieden we uitgekiende vergaderarrangementen aan in combinatie met outdooractiviteiten. Een ideale combinatie van inspanning en ontspanning! Wij verzorgen de multimedia-apparatuur en andere benodigdheden op een van onze locaties. Onze vele locaties kunnen het decor vormen van jullie bijeenkomst.

Uiteraard kunnen wij met meedenken in het organiseren van de bijeenkomst. Wij kunnen vanuit onze diverse horecagelegenheden voor jullie de volledige dag verzorgen van ontbijt tot en met diner. Ook een (actief) programma stellen we graag samen om de dag op een ontspannen wijze af te sluiten.

Meerdaagse sessie

Ermerstrand beschikt over een sfeervolle groepsaccommodatie en diverse compleet ingerichte (Oase) chalets om comfortabel te overnachten. Op deze wijze kunnen jullie bijeenkomst tot een unieke ervaring maken. Andere wensen in gedachten? Deze zijn uiteraard bespreekbaar.

Arrangementen

​Bekijk naast de vergaderarrangementen wat wij nog meer aanbieden. Onderstaande arrangementen zijn inclusief huur locatie, vergaderopstelling naar keuze, WiFi, flip-over met stiften, beamer met projectiescherm, schrijfpapier en pennen.

Tarieven & arrangementen

Prijzen zijn geldig vanaf 10 personen. Met minder personen bent u uiteraard ook welkom. Vraag naar de prijzen en mogelijkheden.

8 uurs arrangement
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater
  • Mintjes, fruit en een hartige break
  • Lunchtafel
  • Sluitborrel
€47,-

Meer informatie of een offerte op maat?

We regelen het graag voorje

Neem contact op

Wat bezoekers over ons zeggen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.