0591 - 56 40 14

Themafeest

Themafeesten op het Ermerstrand.

Wil je een feest geven dat jij en je gasten nooit meer vergeten? Bent je op zoek naar een locatie die anders is dan alle anderen? Ga je voor een grootse aanpak en wil je honderden mensen uitnodigen? Of kiest je juist voor een kleiner feest met een kleinere groep? Bij ons is alles mogelijk! Kom in één van onze prachtige locaties een themafeest vieren.

The classics partyThe Classics Party.

The Classic Party is een herkenning voor werkelijk iedereen. Hierin zijn de jaren 70, 80 en 90 vertegenwoordigd. Drie decennia zullen aan u voorbijgaan, en hoe!? Voor deze dag/avond geldt een 70's of 80's of 90's kledingvoorschrift!

 

 

MaffiafeestMaffiafeest.

Godfather Alonso is slachtoffer geworden van een een criminele afrekening. Familia Della Morte komt dan ook in de catacombe bijeen. Er zal een nieuwe Godfather of Mother moeten komen. Maar wie vermoordde opperbaas Alonso?

 

TirolHerzlich Wilkommen op ons Tiroler Fest!

Uiteraard wordt u aan de deur opgevangen door onze eigen Anton aus Tirol! Anton zal deze avond verder presenteren en neemt plaats achter de draaitafel, alwaar hij alle Tiroler en alle populaire hits unglaublich de zaal in zal knallen. En natuurlijk verwachten wij van u als gasten dat u zich in de Tiroler outfit meldt. Niets is verplicht, maar reken maar dat dat de feestvreugde zal verhogen.

Goed VoudGoet Foud Veest.

Welkom op dit zeer kansloze feest. Laten we voorop stellen dat uw kledingkeuze al zeer ongepast is. Oké, oké, het stond op de uitnodiging dat u fout gekleed moest komen, maar dit overtreft werkelijk alles.

 

middeleeuwenMiddeleeuwen.

De tijden van ridders, kasteelheren, horigen, lijfeigenen en heksen herleven op deze avond. De zaal is middeleeuws ingericht en u proeft de sfeer van eeuwen geleden. Alle gasten worden verwelkomd door onze bloedeigen beul. Heksen zullen gewogen worden en dieven worden publiekelijk terechtgesteld. Gedraag u dus bij binnenkomst!

caribean.jpgCariben Dream.

Welkom op deze zwoele dag/avond in Cuba. Señor Pequeña ontvangt u op zijn geheel eigen Caribische wijze. Voor u staat uiteraard een welkomstdrankje klaar. Proef de Caribische sfeer, ontdek Havanna. Señor Pequeña haalt de meest tropische klanken uit zijn gitaar.

 

Onze arrangementen, op maat gemaakt.

Ermerstrand biedt een aantal arrangementen om van uw themafeest een knalfeest te maken. Alle themafeesten hebben een drankarrangement (zie drankarrangement) waarin onbeperkt kan worden gedronken. Dus geen gedoe, iedereen krijgt waar hij zin in heeft.

 

Bekijk alle foto`s

Tarieven & arrangementen

Prijzen gelden vanaf 30 personen, kleinere groepen zijn ook van harte welkom, wij maken graag een op maat gemaakte offerte.

Feest Arrangement

 • Thema-activiteit naar keuze
 • Onbeperkt drankarrangement (4uur)
 • Warme bittergarnituur (2x)
 • Kaas en worst (2x)
€49,50

Arrangement met BBQ

 • Thema-activiteit naar keuze
 • Onbeperkt drankarrangement (4uur)
 • BBQ Basis
€64,50

Arrangement met Buffet

 • Thema-activiteit naar keuze
 • Onbeperkt drankarrangement (4uur)
 • Buffet Standaard
€72,50

Arrangement met Tapas

 • Thema-activiteit naar keuze
 • Onbeperkt drankarrangement (4uur)
 • Tapas Buffet
€76,50

Wij maken graag een op maat gemaakte offerte.