0591 - 56 40 14

Overnachten Lake Cabins

Lake Cabin I en Lake Cabin II

Wij zijn er beretrots op: onze sfeervolle groepsaccommodatie The Lake Cabin. Deze groepsaccommodatie is volledig opgebouwd Canadese ‘boomstammen stijl’. Dit betekent dat de cabin geheel uit hout is opgetrokken. Daarnaast ligt deze groepsaccommodatie enigszins verhoogd, waardoor u een prachtig uitzicht op het water heeft.

Met iedereen onder één dak.

The Lake Cabin groepsaccommodatie kan in zijn geheel maximaal 72 personen herbergen, verdeeld over 9 slaapkamers met 4 stapelbedden. Het is ook mogelijk om alleen de voorzijde (48 personen verdeeld over 6 slaapkamers) of achterzijde (24 personen verdeeld over 3 slaapkamers) van de groepsaccommodatie te huren. Op deze manier kunnen zowel grote of kleinere groepen gebruik maken van de cabin.

De Cabin en zijn luxe. 

Beide delen beschikken over een eigen algemene ruimte, keuken, eetgedeelte, zithoek, een gezellige bar, eigen sanitair en een veranda en/of terras. Ook is er gratis draadloos internet beschikbaar in de groepsaccommodatie. De voorzijde van de groepsaccommodatie heeft uitzicht over het water en grenst met zijn veranda aan het strand. Op de veranda van de achterzijde van de groepsaccommodatie heeft u uitzicht op de bosrand.

Groepsovernachtingen met een actief tintje.

De accommodatie, het recreatiepark en de directe omgeving bieden de gast voldoende mogelijkheden tot vermaak, zowel actief als passief. Van lekker ontspannen en relaxen op de ruime veranda, wandelen, fietsen in de omgeving of gewoon bij de haard een spelletje spelen in de gezamenlijke ruimte tot aan waterskiën op de recreatieplas, paintballen op het eiland, klimmen, klauteren, samenwerken en overwinnen in de bushtrail. Uiteraard gebeurt dit alles onder professionele begeleiding van de medewerkers van het outdoor centrum.

Inchecken en uitchecken.

In het weekend kunnen jullie inchecken op vrijdag vanaf 16.00u. Uitchecken moet voor 10.00u op maandag. Doordeweeks inchecken vanaf 16.00u en uitchecken in de ochtend tot 10.00u


Neem eens een kijkje binnen in de Lake Cabins

Sleep met de muis elke kant op om een compleet, 360 graden beeld te krijgen.

Lake Cabin I.

Lake Cabin II.

Bekijk alle foto's van de Lake Cabins.

Bekijk alle foto`s