0591 - 56 40 14

Overnachten Lake Side

Lake Side.

Helemaal vrijstaand overnachten met een groep? Kies dan voor onze sfeervolle groepsaccommodatie The Lake Side. Deze groepsaccommodatie staat naast de groepsaccommodatie The Lake Cabin. En ook deze is in zijn  geheel gebouwd in Canadese ‘boomstammen stijl’.

Volledig ingericht en puur genieten.

The Lake Side biedt slaapplaatsen aan voor maximaal 26 personen (13 stapelbedden verdeeld over 5 slaapkamers). De groepsaccommodatie beschikt over een eigen algemene ruimte, keuken, eetgedeelte, zithoek, een gezellige bar, eigen sanitair en een veranda en/ of terras. Ook is er gratis draadloos internet beschikbaar in de groepsaccommodatie.

Groepsovernachtingen met een actief tintje.

De accommodatie, het recreatiepark en de directe omgeving bieden de gast voldoende mogelijkheden tot vermaak, zowel actief als passief. Van lekker ontspannen en relaxen op de ruime veranda, wandelen, fietsen in de omgeving of gewoon bij de haard een spelletje spelen in de gezamenlijke ruimte tot aan waterskiën op de recreatieplas, paintballen op het eiland, klimmen, klauteren, samenwerken en overwinnen in de bushtrail. Uiteraard gebeurt dit alles onder professionele begeleiding van de medewerkers van het outdoor centrum.

Inchecken en uitchecken.

In het weekend kunnen jullie inchecken op vrijdag vanaf 16.00u. Uitchecken moet voor 10.00u op maandag. Doordeweeks inchecken vanaf 16.00u en uitchecken in de ochtend tot 10.00u

Bekijk alle foto`s