Offerte of vragen?

Overnachten

Ruime overnachtingsmogelijkheden in Emmen voor elke type gelegenheid

Lake Side

Helemaal vrijstaand overnachten met een groep? Kies dan voor onze sfeervolle groepsaccommodatie The Lake Side. Deze groepsaccommodatie staat naast de groepsaccommodatie The Lake Cabin. En ook deze is in zijn  geheel gebouwd in Canadese ‘boomstammen stijl’.

Volledig ingericht en puur genieten

The Lake Side biedt slaapplaatsen aan voor maximaal 26 personen (13 stapelbedden verdeeld over 5 slaapkamers). De groepsaccommodatie beschikt over een eigen algemene ruimte, keuken, eetgedeelte, zithoek, een gezellige bar, eigen sanitair en een veranda en/ of terras. Ook is er gratis draadloos internet beschikbaar in de groepsaccommodatie.

Groepsovernachtingen met een actief tintje

De accommodatie, het recreatiepark en de directe omgeving bieden de gast voldoende mogelijkheden tot vermaak, zowel actief als passief. Van lekker ontspannen en relaxen op de ruime veranda, wandelen, fietsen in de omgeving of een spelletje spelen in de gezamenlijke ruimte tot aan waterskiën op de recreatieplas, paintballen op het eiland, klimmen, klauteren en samenwerken. Uiteraard gebeurt dit alles onder professionele begeleiding van de medewerkers van het outdoor centrum.

Inchecken en uitchecken

Op de dag van aankomst, kunt u inchecken vanaf 16.00 uur. Op de dag van vertrek dient u vóór 10.00 uur 's ochtends uit te checken.

Wat bezoekers over ons zeggen

We waren in 'the lake side' met de familie en enorm genoten van het grote huis. Zeer prettig voor jong en oud.

"We waren in 'the lake side' met de familie en enorm genoten van het grote huis. Zeer prettig voor jong en oud. De bar met alles erop en eraan,de openhaard,genoeg slaapruimte en opbergruimte en heel sfeervol ingericht. Ook buiten heel veel terrasruimte en overdekt waar je prachtig kon zitten.De kinderen konden heel mooi buiten spelen (willen ook graag weer hier naar toe!) In de zomer genoeg vertier aan de grote plas die aan ons huis lag. Voor herhaling vatbaar!"

Ankelien Vuyk, Zoover