Offerte of vragen?

Overnachten

Ruime overnachtingsmogelijkheden in Emmen voor elke type gelegenheid

Toeristisch kamperen

Bent u ook zo graag buiten en staat vakantie voor u gelijk aan kamperen? Heeft u zin om er even helemaal tussenuit te gaan maar wilt u wel in Nederland blijven? Dan is de camping van Ermerstrand voor u een aanrader.

Ons park is gelegen in een bosrijke omgeving en de camping grenst aan onze eigen recreatieplas met witte stranden en uitgestrekte zonneweiden.

Ruime kampeerplaatsen

De camping van Ermerstrand heeft 130 ruime kampeerplaatsen. De comfortplaatsen zijn voorzien van een eigen wateraansluiting, vuilwaterafvoer, 16 ampere stroom en een CAI-aansluiting. De standaardplaatsen hebben een centraal watertappunt en een 6 ampere stroomaansluiting. Onze sanitaire voorzieningen liggen pal naast de camping.

Prachtige omgeving

Ermerstrand ligt in een natuur- en recreatiegebied in de buurt van Emmen. De bosrijke omgeving is zonder twijfel prachtig te noemen en een lange boswandeling of fietstocht is dan ook zeker aan te raden.

Rust en ruimte

Op het Ermerstrand kunt u volledig tot rust komen en heeft u overal voldoende privacy. Onze campingplaatsen zijn ruim opgezet zodat u haast geen last heeft van uw buren.

Recreatieplas

De camping van Ermerstrand ligt aan onze recreatieplas. Het water wordt omringd door mooie witte stranden en uitgestrekte zonneweiden. Hoewel u op vakantie gaat in eigen land, zult u het gevoel hebben dat u bent afgereisd naar een tropisch oord.

Een kleine impressie.

Bekijk hier hoe het is om te kamperen op Ermerstrand. 

 
Kamperen op Ermerstrand!

Een dagje kamperen Ermerstrand in beeld!

Geplaatst door Recreatiepark Ermerstrand op zaterdag 1 augustus 2015

 

Vermaak voor jong en oud

Op Ermerstrand is altijd iets te doen. Zo hebben wij een eigen outdoorcentrum, een binnen- en buitenspeeltuin voor kinderen en in de schoolvakanties doen de medewerkers van ons animatieteam er alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken.

Gezellige horeca

Of u nu een lekker hapje wilt eten, een drankje wilt gebruiken op het terras of juist wil loungen in een hippe club aan het strand: Op Ermerstrand kan het allemaal! We hebben een eigen Skihut, Blokhut, Beachbar en Beachclub. Alle ruimtes zijn bijzonder sfeervol ingericht en gezelligheid staat overal altijd voorop!

Inchecken en uitchecken

Op de dag van aankomst, kunt u inchecken vanaf 13.30 uur. Op de dag van vertrek dient u vóór 12.00 uur 's middags uit te checken. 

Wat bezoekers over ons zeggen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Een offerte op maat?

We regelen het graag voorje

Neem contact op