Offerte of vragen?

Overnachten

Ruime overnachtingsmogelijkheden in Emmen voor elke type gelegenheid

Toeristisch kamperen

Bent u ook zo graag buiten en staat vakantie voor u gelijk aan kamperen? Heeft u zin om er even helemaal tussenuit te gaan maar wilt u wel in Nederland blijven? Dan is de camping van Ermerstrand voor u een aanrader.

Ons park is gelegen in een bosrijke omgeving en de camping grenst aan onze eigen recreatieplas met witte stranden en uitgestrekte zonneweiden.

Ruime kampeerplaatsen

De camping van Ermerstrand heeft 130 ruime kampeerplaatsen. De comfortplaatsen zijn voorzien van een eigen wateraansluiting, vuilwaterafvoer, 16 ampere stroom en een CAI-aansluiting. De standaardplaatsen hebben een centraal watertappunt en een 6 ampere stroomaansluiting. Onze sanitaire voorzieningen liggen pal naast de camping.

Prachtige omgeving

Ermerstrand ligt in een natuur- en recreatiegebied in de buurt van Emmen. De bosrijke omgeving is zonder twijfel prachtig te noemen en een lange boswandeling of fietstocht is dan ook zeker aan te raden.

Rust en ruimte

Op het Ermerstrand kunt u volledig tot rust komen en heeft u overal voldoende privacy. Onze campingplaatsen zijn ruim opgezet zodat u haast geen last heeft van uw buren.

Recreatieplas

De camping van Ermerstrand ligt aan onze recreatieplas. Het water wordt omringd door mooie witte stranden en uitgestrekte zonneweiden. Hoewel u op vakantie gaat in eigen land, zult u het gevoel hebben dat u bent afgereisd naar een tropisch oord.

Gezellige horeca

Of u nu een lekker hapje wilt eten, een drankje wilt doen op het terras of lekker uit eten in Woodstock bij de waterskibaan. Alle ruimtes zijn bijzonder sfeervol ingericht en het is er altijd gezellig.

Inchecken en uitchecken

Op de dag van aankomst, kunt u inchecken vanaf 11.30 uur. Op de dag van vertrek dient u vóór 11.30 uur 's morgens uit te checken. 

Wat bezoekers over ons zeggen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Een offerte op maat?

We regelen het graag voorje

Neem contact op