0591 - 56 40 14

Overnachten Toeristisch kamperen

Toeristisch kamperen.

Bent u ook zo graag buiten en staat vakantie voor u gelijk aan kamperen? Heeft u zin om er even helemaal tussenuit te gaan maar wilt u wel in Nederland blijven? Dan is de camping van Ermerstrand voor u een aanrader.

Ons park is gelegen in een bosrijke omgeving en de camping grenst aan onze eigen recreatieplas met witte stranden en uitgestrekte zonneweiden.

Ruime kampeerplaatsen.

De camping van Ermerstrand heeft 130 ruime kampeerplaatsen. De comfortplaatsen zijn voorzien van een eigen wateraansluiting, vuilwaterafvoer, 16 ampere stroom en een CAI-aansluiting. De standaardplaatsen hebben een centraal watertappunt en een 6 ampere stroomaansluiting. Onze sanitaire voorzieningen liggen pal naast de camping.

Een kleine impressie.

Bekijk hier hoe het is om te kamperen op Ermerstrand. 

 
Kamperen op Ermerstrand!

Een dagje kamperen Ermerstrand in beeld!

Geplaatst door Recreatiepark Ermerstrand op zaterdag 1 augustus 2015

 

Prachtige omgeving.

Ermerstrand ligt in een natuur- en recreatiegebied in de buurt van Emmen. De bosrijke omgeving is zonder twijfel prachtig te noemen en een lange boswandeling of fietstocht is dan ook zeker aan te raden.

Rust en ruimte.

Op het Ermerstrand kunt u volledig tot rust komen en heeft u overal voldoende privacy. Onze campingplaatsen zijn ruim opgezet zodat u haast geen last heeft van uw buren.

Recreatieplas.

De camping van Ermerstrand ligt aan onze recreatieplas. Het water wordt omringd door mooie witte stranden en uitgestrekte zonneweiden. Hoewel u op vakantie gaat in eigen land, zult u het gevoel hebben dat u bent afgereisd naar een tropisch oord.

Vermaak voor jong en oud.

Op Ermerstrand is altijd iets te doen. Zo hebben wij een eigen outdoorcentrum, een binnen- en buitenspeeltuin voor kinderen en in de schoolvakanties doen de medewerkers van ons animatieteam er alles aan om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken.

Gezellige horeca.

Of u nu een lekker hapje wilt eten, een drankje wilt gebruiken op het terras of juist wil loungen in een hippe club aan het strand: Op Ermerstrand kan het allemaal! We hebben een eigen Skihut, Blokhut, Beachbar en Beachclub. Alle ruimtes zijn bijzonder sfeervol ingericht en gezelligheid staat overal altijd voorop!

Inchecken en uitchecken.

Inchecken op de camping kan vanaf 13.30u. Het uitchecken moet voor 12.00u op de dag van vertrek. Het is niet toegestaan om tijdens uw verblijf de auto bij jullie plaats te laten staan. Dit in verband met het behoud van de velden.

Bekijk alle foto`s