Offerte of vragen?

Activiteiten

In- & Outdoor activiteiten in Drenthe voor Jong & Oud

Vaar en speel mee op ons piratenschip

Hebben uw kinderen zin om zich uit te leven in een speeltuin? Samen met hun vriendjes en vriendinnetjes ‘piraatje te spelen’ op een heus schip? Klimmen en klauteren terwijl ze de tijd even helemaal vergeten?

Dan zien wij hen graag bij The Pirates of Erm. Onze speeltuin is opgebouwd als een piratenschip en ligt pal naast ons strand. Uw kinderen zullen zich prima vermaken bij The Pirates of Erm en helemaal op gaan in het spelen van ‘echte piraten’. Rondom de speeltuin staan verschillende bankjes waar u heerlijk in de zon kunt zitten.

Prachtig gebouwd

Aan de bouw van The Pirates of Erm is bijzonder veel aandacht besteed. Met veel hout, felle kleuren en bijzondere details lijkt de speeltuin op een echt piratenschip. Uw kinderen zullen genieten van al het moois dat er te zien en te ontdekken is!

Verschillende speeltoestellen, touwen, schommels en glijbanen

The Pirates of Erm is opgebouwd uit allerlei verschillende speeltoestellen. Op elk gedeelte van het ‘schip’ kan dan ook iets anders gedaan worden. Onder alle onderdelen ligt fijn wit zand. Dat lijkt niet alleen op een ‘piratenstrand’, maar maakt het klimmen en klauteren natuurlijk ook een stuk veiliger.

Ligging naast het terras

Terwijl uw kinderen zich uitleven in The Pirates of Erm kunt u neerstrijken op het terras van onze Beachclub. Er is ook een loungegedeelte aanwezig en wij serveren niet alleen de lekkerste drankjes, maar hebben ook een uitgebreide menukaart.

Bekijk hier in 360 graden hoe de Pirates of Erm er uit ziet.

Toegang tot de Pirates of Erm

Toegang tot The Pirates of Erm is gratis. Op de dagen dat het weer goed is, wordt er wel entree gevraagd bij de ingang van Ermerstrand.

Wat bezoekers over ons zeggen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.