Offerte of vragen?

Activiteiten

In- & Outdoor activiteiten in Drenthe voor Jong & Oud

Over Ermerstrand

In een natuur- en recreatiegebied aan de rand van Erm, een klein dorp bij Emmen, ligt Ermerstrand. Ons park heeft een oppervlakte van 80 hectare waarvan ongeveer de helft water is. Alle faciliteiten zijn rond onze recreatieplas gebouwd en bezoekers hebben dan ook overal uitzicht op het water. Op Ermerstrand is altijd iets te beleven, maar door de ruime opzet van het park is het ook de ideale plek om volledig tot rust te komen.

Sfeervol.
Ermerstrand staat bekend om de mooie stranden, verschillende eilandjes, uitgestrekte zonneweiden en de waterskibaan. Zowel de omgeving als het park zijn bosrijk en bijzonder sfeervol. Rondom het recreatiegebied liggen honderden kilometers aan fiets- en wandelpaden, zoals bijvoorbeeld het Pieterpad.

Hoewel Ermerstrand direct gelegen is aan de N34 en de A37, biedt het park veel privacy. De ligging van Ermerstrand is dan ook zonder twijfel prachtig te noemen.

Overnachten.
Bezoekers die willen overnachten op Ermerstrand, kunnen een keuze maken uit ons uitgebreide aanbod. Zo hebben we een chaletpark en diverse groepsaccommodaties , maar ook een gezellige familiecamping met oa. Safaritenten. Op aparte velden zijn ook groepen welkom om te kamperen.

Horeca.
Ermerstrand is de ideale locatie voor bruiloften, feesten en recepties. Wij kunnen u de gehele organisatie uit handen nemen: van thema-avonden, tot het verzorgen van de muziek en catering. Culinair staan wij ons mannetje en laten u graag verrassen.

Activiteiten.
Mensen die graag sportief bezig willen zijn en zich even helemaal willen uitleven, zijn bij Ermerstrand aan het juiste adres. Wij bieden verschillende outdoor- en creatieve activiteiten aan. De waterskibaan van Ermerstrand is zonder twijfel dé sportattractie van Drenthe te noemen.

Kinderpret.
Met binnenspeelparadijs DOL-FIJN staat Ermerstrand voor kinderen gelijk aan genieten. Ook op onze stranden hoeven ze zich nooit te vervelen. Bij ons een kinderfeestje vieren, is dan ook een aanrader!