0591 - 56 40 14

Animatie

Heb jij zin in een spannende vakantie met uitdagende activiteiten? Lijkt het je gezellige om mee te doen aan leuke familieactiviteiten of lekker bij het kampvuur op het strand te zitten? Dan ben je samen met je ouders bij recreatiepark Ermerstrand aan het goede adres!

Ons animatieteam.

In de zomervakantie doet ons enthousiaste animatieteam en de horeca er alles aan om het jullie en de kinderen naar het zin te maken. Eén ding staat in ieder geval vast: vervelen hoeven jullie je nooit.

Met de familie.

Naast de activiteiten van de Adventure Card,is er nog veel meer te doen op Ermerstrand! Zo hebben we veel familieactiviteiten zoals de talentenshow Ermerstrand's got talent en de spooktocht. Ook aan de kleintjes hebben we gedacht met een speciaal knutseluurtje waar ze elke keer met een leuke creatie thuiskomen.

Voor de alleroudste 'kinderen'.

Speciaal om ook de ouders een leuke tijd te laten hebben op Ermerstrand, organiseren wij in het seizoen regelmatig feestavonden met live muziek of DJ. Houd u van wijn en bier? Wij organiseren meerdere proeverijen waar u zelfs de mogelijkheid heeft om uw net uitgekozen wijn of bier mee naar huis te nemen tegen een zacht prijsje.

Ons Adventure Card systeem.

Op Ermerstrand zijn tal van gratis animatie activiteiten als knutselen, de minidisco, de maffia-avond en het familiespel en nog meer. In de zomervakantie werken wij ook met onze outdoor met het Adventure Card systeem.

Er zijn drie verschillende Adventure Cards te verkrijgen: Goud, Zilver en Brons. Met deze Card kun je verschillende spannende en actieve activiteiten doen. Spannende activiteiten: kinderpaintball, paintball (18+), archery shoot-out en waterskiën. Actieve activiteiten: wandklimmen, boogschieten, bushtrail, blaaspijp schieten, vlotbouwen en varen en GPS-tocht. 

Gouden Adventure Card: 5x spannend en 7x actieve activiteiten voor €65,00
Zilveren Adventure Card: 2x spannend en 2x actieve activiteiten voor €25,00
Bronzen Adventure Card: 1x spannend en 1x actieve activiteiten voor €15,00

De Adventure Cards zijn niet persoonsgebonden en kunnen daardoor door de hele familie gebruikt worden! 

Ons animatieprogramma.

Het animatieprogramma loopt in 2018 in het hoogseizoen tot en met 23 augustus! Onze animatie wordt verzorgd door Animatiewerk.nl

Ermerstrand Fright Night.

Twee maal in het seizoen organiseren wij een spannende spooktocht. Een groots opgezet evenement voor alle gasten. Speciaal voor de allerkleinste helden en heldinnen beginnen wij de spooktocht in het licht. 

 

Alle vrijwilligers bedankt! We hebben er weer een prachtige spooktocht van gemaakt!

Geplaatst door Recreatiepark Ermerstrand op vrijdag 24 juli 2015