0591 - 56 40 14

2e prijs!

08 maart 2018

Open Top Trouwlocaties heeft ons uitgeroepen tot de 2e beste trouwlocatie in Drenthe!

2e prijs!

En trots dat wij zijn! 

Wij zijn heel trots dat het grootste trouwplatform ons heeft verkozen tot 2e beste locatie van Drenthe. De prijs is gebaseerd op aanvragen, recensies, deelname aan de Open Top Trouw Locatieroute en populariteit op de website. 

Het is fijn om te horen dat onze inzet zo wordt opgemerkt. Het hele jaar door zijn wij met ons team bezig om bruidsparen te begeleiden en zo goed mogelijk te helpen, om gezamenlijk een droomtrouwdag neer te zetten. En niet te vergeten op de dag zelf een ontspannen sfeer te creëren.

Over ruim een maand begint ons trouwseizoen van 2018 weer. Willen jullie dit jaar nog op een unieke dag trouwen? Grijp je kans, wij hebben op deze 'speciale' data nog één van onze locaties vrij.

Vrijdag 6-7-18
Zaterdag 7-7-18

Woensdag 8-8-18

Neem contact op voor de mogelijkheden! 

 

Lees hieronder het persbericht van Open Top Trouw Locaties


Toptrouwlocaties maakt naast landelijke winnaars ook provinciale Top 3’s bekend.

AMSTERDAM – Toptrouwlocaties heeft de Top 10 populairste trouwlocaties van Nederland en provinciale Top 3’s bekend gemaakt. De grote winnaar is Kasteel De Hooge Vuursche. Deze bijzondere trouwlocatie kreeg landelijk van gebruikers de meeste aanvragen via het platform Toptrouwlocaties maar is ook provinciewinnaar in de provincie Utrecht. In de provincie Drenthe is De Kruimel de grote winnaar. Toptrouwlocaties, dé trouwlocatiespecialist van Nederland, benoemt voor het zevende jaar op rij de populairste trouwlocaties van Nederland.

Provinciewinnaars.

De tweede plek in provincie Drenthe wordt ingenomen door Ermerstrand, gevolgd door Gasterie de Wiemel. De volledige lijst is terug te vinden op de website van Toptrouwlocaties.

Toptrouwlocaties is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen in Nederland. Naast de trouwlocatie zoekmachine Toptrouwlocaties.nl, vijf evenementen (Open Toptrouwlocatie Route) per jaar en een unieke blog, is de organisatie ook uitgever van het Nationaal Trouwonderzoek en het Trouwboek, The Big Book, for the Big Day. Jaarlijks vinden één op de drie bruidsparen, ongeveer 17.500 stellen, hun trouw- en/of feestlocatie op het platform van Toptrouwlocaties.

WInfotosleennu.jpg

Terug