0591 - 56 40 14

Groepsaccommodaties

Wij zijn er beretrots op.

onze sfeervolle groepsaccommodatie The Lake Cabin. Deze groepsaccommodatie is volledig opgebouwd Canadese ‘boomstammen stijl’. Dit betekent dat de cabin geheel uit hout is opgetrokken. Daarnaast ligt deze groepsaccommodatie enigszins verhoogd, waardoor u een prachtig uitzicht op het water heeft.

Overnachtingen voor scholen.

Scholen zijn van harte welkom in onze accommodaties. Bekijk de tarieven voor doordeweekse overnachtingen op de pagina van de Lake Cabin en de Lake Side. Speciaal voor scholen hebben wij 50% korting op de schoonmaakkosten geïntroduceerd. 

De lake cabins.

The Lake Cabin groepsaccommodatie kan in zijn geheel maximaal 72 personen herbergen, verdeeld over 9 slaapkamers met 4 stapelbedden. Het is ook mogelijk om alleen de voorzijde (48 personen verdeeld over 6 slaapkamers) of achterzijde (24 personen verdeeld over 3 slaapkamers) van de groepsaccommodatie te huren. Op deze manier kunnen zowel grote of kleinere groepen gebruik maken van de cabin.

Onze Lake side.

The Lake Side biedt slaapplaatsen aan voor maximaal 26 personen (13 stapelbedden verdeeld over 5 slaapkamers). De groepsaccommodatie beschikt over een eigen algemene ruimte, keuken, eetgedeelte, zithoek, een gezellige bar, eigen sanitair en een veranda en/ of terras. Ook is er gratis draadloos internet beschikbaar in de groepsaccommodatie.