Offerte of vragen?

Activiteiten

In- & Outdoor activiteiten in Drenthe voor Jong & Oud

Kom helemaal tot rust aan het strand

Heeft u op een mooie zomerse dag zin om naar het strand te gaan? En dan een echt strand met alle ruimte, dicht in de buurt en waar genoeg te doen is voor de kinderen? Kom dan naar Ermerstrand: het mooiste strand van Drenthe! 

Ons strand

Rondom de heldere recreatieplas liggen witte stranden en prachtige ligweiden. Ermerstrand is ruim opgezet waardoor u overal voldoende ruimte heeft. Het strand is de ideale plek voor kinderen, want waar u ook kijkt: overal is wel iets gebouwd om hen te vermaken. Speciaal voor kleine kinderen heeft de recreatieplas van Ermerstrand een ondiep gedeelte. Hier kunnen zij naar hartenlust veilig spelen. Ons water is overigens overal goed te overzien vanaf het strand en het terras. U kunt uw kinderen dus goed in de gaten houden tijdens het zwemmen.

Giga glijbaan

Ermerstrand heeft een 70 meter lange Giga glijbaan. Deze glijbaan is een groot succes en wordt in de zomer volop gebruikt door onze jonge bezoekers. Maar! Er geldt geen maximum leeftijd voor onze glijbaan. Dus mocht u zin hebben én durven, ga dan vooral uw gang. 

Heerlijk ontspannen

Terwijl uw kinderen zich uitleven kunt u neerstrijken op het terras van onze Beachclub of bij de Skihut. Er is ook een loungegedeelte aanwezig en wij serveren niet alleen de lekkerste drankjes, maar hebben ook een uitgebreide menukaart.

Toegang bij mooi weer

Op mooie dagen wordt er entree gevraagd bij de ingang van Ermerstrand. Het toegangstarief is € 2,50 per persoon.