0591 - 56 40 14

Trouwen aan het water.

Heeft u altijd al gedroomd van een bruiloft op het strand? Een prachtige dag waarop u en uw aanstaande elkaar het jawoord geven aan het water? Dan zijn de trouwlocaties bij Ermerstrand de ideale locatie!

Ermerstrand ligt in een natuur- en recreatiegebied aan de rand van Erm, een klein dorp bij Emmen. Alle faciliteiten zijn rond onze recreatieplas gebouwd en u heeft overal uitzicht op het water. Zowel de omgeving als het park zijn bosrijk, sfeervol en u heeft er alle privacy die u zich maar kunt wensen.  De trouwlocaties van Ermerstrand zijn zonder twijfel prachtig te noemen.

Verschillende Trouwlocaties.

Ermerstrand is gelegen in een natuur- en recreatiegebied aan de rand van Erm, een klein dorpje in Emmen. Alle faciliteiten zijn gebouwd rond onze recreatieplas alle locaties hebben allemaal uitzicht over het meer. Zowel het park en de omgeving zijn zwaaar bebost, gezellig en je hebt alle privacy die u wilt. De trouwlocaties of Ermerstrand zijn zonder twijfel mooi.

Veelgestelde vragen.

Alle veelgestelde vragen omtrent de trouwmogelijkheden op Ermerstrand. Hebben jullie een andere vraag? Neem gerust contact op met de receptie, wij helpen graag!

Stel dat we door onvoorzien omstandigheden ons feest moeten annuleren?
Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. TIP: sluit een huwelijks- of evenementenverzekering af.
Moeten wij een aanbetaling doen op onze reservering?

Ja, wij vragen bij elke reservering een aanbetaling van 25%. Het restant bedrag dient een week van te voren bij ons binnen te zijn.


Hoe ver van te voren moeten wij ons definitieve gasten aantal doorgeven?
Tot uiterlijk een week van te voren kan het definitieve aantal gasten aan ons doorgegeven worden. Daarna hanteren wij het aantal personen dat in de offerte is opgenomen.
Wat als wij buiten zouden trouwen, maar op de grote dag regent het?

Geen probleem, dan zorgen wij ervoor dat er binnen getrouwd kan worden. Uitzondering hier op is de Beachbar, deze locatie beschikt niet over een binnenruimte. Wij zullen in geval van slecht weer zoeken naar een passend alternatief.


Mogen wij zelf een band, dj of ander entertainment regelen?

Natuurlijk. Het entertainment kan in overleg met ons alle apparatuur plaatsen. Er zijn zeer goede stroomvoorzieningen aanwezig in onze locaties.


Mogen wij zelf de locatie versieren?

Ja. In overleg met de locatiemanager mag de locatie versierd worden.


Wanneer wij een trouwarrangement boeken komen er dan nog kosten voor de locatie bij?

Nee, wij berekenen dan geen locatiehuur.


Is het mogelijk de genoemde arrangementen uit te breiden naar wens?

Ja. Wij maken graag een op maat gemaakte offerte.


Wat moeten wij zelf regelen wanneer we bij jullie de ceremonie willen houden?

Jullie moeten zelf de ondertrouw en de ambtenaar van de Burgerlijke Stand regelen. Erm valt onder de gemeente Coevorden.


We willen graag een bekende ons laten trouwen, is dit mogelijk?

Het is mogelijk om iemand in je familie of vriendenkring voor één dag te laten beëdigen als ambtenaar. Wel is het belangrijk om na te gaan bij jullie gemeente of zij hiermee akkoord gaan, omdat dit per gemeente verschillend is.


Hoe wordt de locatie versierd?

Onze basisversiering bestaat heeft altijd de kleur wit. Wij zorgen voor trosjes heliumballonnen, tule, tafellopers, en gezellige decoratie op de tafels


Kunnen wij een vrijblijvende optie plaatsen zodat wij tijd hebben om te overleggen?

Ja, er kan geheel vrijblijvend een optie geplaatst worden voor 14 dagen.


We willen graag als nagerecht onze bruidstaart aansnijden kan dit?

Ja, wij zullen zorgen voor gebaksbordjes en bestek


Wij verwachten veel gasten op ons feest. Zijn er voldoende parkeervoorzieningen?

Ja, bij de receptie bevindt zich een zeer ruime parkeerplaats. Mocht dit niet voldoende zijn dan kan er uitgeweken worden naar de parkeerplaats bij de waterskibaan.


Mogen wij een eigen bruidstaart verzorgen?

Ja, wij zullen zorgen voor gebaksbordjes en bestek.


Brengen jullie extra kosten in rekening voor trouwen op vrijdag of zaterdag?

Nee, op Ermerstrand maakt het niet uit op welke dag er getrouwd wordt. Houd er wel rekening mee dat dit voor de gemeente anders is.


Wat zijn de reserveringsvoorwaarden?

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Op de offerte staan onze overige reserveringsvoorwaarden duidelijk vermeld.


Is Ermerstrand toegankelijk voor mindervaliden?

In veel gevallen kunnen mindervaliden bij ons terecht. Geef de beperkingen wel altijd al bij uw aanvraag aan ons door, dan kunnen wij er rekening mee houden.


Wat kost een feest of arrangement?

Dit is afhankelijk van uw wensen, het aantal personen, de samenstelling en de tijdsduur. Wij maken graag een voorstel of offerte voor u op maat, volgens uw eigen wensen.

 


Wij maken graag een op maat gemaakte offerte.