0591 - 56 40 14

Onze trouwlocaties

Meer mogelijkheden tot uw beschikking. Onze strandclub heeft bijvoorbeeld veel mogelijkheden. Gezellige, rustige zitplaatsen en een podium met dansvloer. Maar ook een ontspannen bar en een grote beschutte veranda. Deze modern ingerichte hal met voldoende dansruimte maakt uw avond compleet.

Wil je iets wat meer traditioneel zijn? Kijk dan eens naar het Ridderzaal. Deze grote banketzaal heeft een decor dat je ergens anders zal vinden. De banketzaal is ideaal voor bruiloften, thema- en personeelsfeesten tot 350 personen. Met ruimte voor maximaal 350 mensen hoeft u niet langer te denken over wie u wilt uitnodigen.

Voor een klein intiem feest is de "kleine jan" het meest geschikt. Deze gezellige locatie ingericht in bruine café stijl heeft een scheidingswand zodat een kamer voor 50 of 100 personen kan worden aangepast. Een ruime veranda en een prachtig uitzicht op het strand en het meer maken de locatie perfect.

De "blokhut" is een locatie aan de andere kant van het park. Zeer sfeervol en warm in Scandinavische stijl, deze locatie maakt het uniek en uniek. Een grote veranda aan zowel de achterkant als aan de waterkant geeft u een prachtig uitzicht op het meer en het waterski.

Genoeg keuzes.

Als u een klein feest geeft of een grote wilt hebben. Klassiek of modern bij Ermerstrand is er altijd een geschikte locatie.

Té veel bestaat niet.

Hoe speciaal, opvallend of ongewoon uw wensen voor de bruiloft of de locatie zijn, Ermerstrand probeert altijd alles te vervullen. Er is volgens ons geen speciaal ding. Ons team zet u volledig voor honderd procent!

Met de tekst, foto's en video van de trouwlocaties, proberen wij u het beste mogelijk te maken om te trouwen op Ermerstrand. Hopelijk hebben we uw enthousiasme gegroeid. Natuurlijk bent u van harte welkom om ons te bezoeken. Wij zijn ervan overtuigd dat u de omgeving en de sfeer zal genieten. Wilt u een afspraak maken of meer informatie ontvangen? U kunt ons altijd contacteren. Veel plezier op Ermerstrand!